To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum lubla.pl
FORUM MIESZKAŃCÓW LUBLI

Hydepark - Magnesy na Dzień Chłopaka to fajny pomysł

Amadeio - 2026-08-20, 15:26
Temat postu: Magnesy na Dzień Chłopaka to fajny pomysł
Mam mały problem z prezentami dla dzieciaków na Dzień Chłopaka. W klasie jest sporo chłopców i wychowawczyni poprosiła rodziców, żeby ustalić coś niedużego, najlepiej takiego, co każde dziecko dostanie takie samo. Nie chcemy kolejny raz robić zestawu słodyczy, bo tego później jest naprawdę masa, a część dzieci nawet nie może wszystkiego jeść. Pomyśleliśmy więc o jakiejś małej pamiątce. Przypadkiem znalazłem https://uznanie.pl/ i widziałem tam kategorię z magnesami na Dzień Chłopaka. Jest sporo różnych wzorów, od sportowych po gamingowe i bardziej zabawne. I właśnie tu pojawił się problem, bo chłopaki są w różnym wieku i mają totalnie różne zainteresowania. Jedni siedzą w piłce, inni w grach, ktoś tam interesuje się samochodami itd. Nie chciałbym też wybierać czegoś bardzo „dziecięcego”, bo część pewnie już by kręciła nosem. Z drugiej strony taki magnes wydaje mi się całkiem sympatyczny i przede wszystkim nieduży. Czy u Was takie drobne upominki się sprawdzają? Co zwykle dajecie dzieciom z okazji Dnia Chłopaka, żeby było fajne, ale jednocześnie bez robienia nie wiadomo jakiego prezentu?