To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum lubla.pl
FORUM MIESZKAŃCÓW LUBLI

TEMATYCZNE - Ogrzewanie podłogowe

jurek3322 - 2024-02-08, 06:37
Temat postu: Ogrzewanie podłogowe
Dzisiaj miałem trochę wolnego czasu i na przykład dowiedziałem się o ogrzewanie podłogowe Kraków . Według mnie to jest bardzo interesująca oferta.
dżejla - 2024-11-06, 07:43

Wiedzieliście, że węzły cieplne można podłączyć się do sieci ciepłowniczej z możliwością regulowania obiegu grzewczego. Takie systemy wydają się doskonałym rozwiązaniem. Wydaje mi się ze zwłaszcza przy ogrzewaniu podłogowym. Sami rozważamy inwestycję w taki system, bo jedno na razie jest pewne w stu procentach zdecydujemy się na ogrzewanie podłogowe.
tofik - 2025-01-09, 13:19

Jeżeli zależy Ci na skutecznej wymianie powietrza w budynku, decentralna wentylacja może być strzałem w dziesiątkę. Więcej o tej technologii przeczytasz na stronie https://www.stiebel-eltro...entylacja.html, gdzie znajdziesz szczegóły dotyczące jej działania. To rozwiązanie doskonale sprawdza się w budynkach, gdzie centralny system wentylacji jest trudny do zainstalowania.
marek448 - 2025-02-28, 21:01

Zastanawiacie się jak ważna jest wentylacja obiektów przemysłowych ? Poczytajcie o tym bo to ważny i ciekawy temat. Taka wentylacja ma przed wszystkim zapewnia odpowiednią jakość powietrza w miejscu pracy, co ma bezpośredni wpływ na zdrowie i bezpieczeństwo pracowników zakładu. Zapoznajcie się z tym.