Hydepark - Pul Çıxarmağın Sirri: 700 Manatl&
shaylynred - Dzisiaj 9:14 Temat postu: Pul Çıxarmağın Sirri: 700 Manatl& İnternetdə gəzərkən tez-tez müxtəlif platformalarda pul qazanmaqla bağlı suallar görürəm. İnsanlar soruşur, bu sayt etibarlıdırmı? Pulumu çıxara biləcəmmi? Mən də əvvəllər belə suallar verirdim. Amma ötən ay yaşadığım təcrübə məni tamamilə fərqli düşünməyə vadar etdi.
Hər şey adi bir cümə axşamı başladı. İşdən çıxmışdım, maşında evə gedirdim. Yolda bir dostum zəng etdi. Dedi, eşitmişəm Mostbet-də oynayırsan, nə var nə yox? Güldüm, dedim, heç oynamıram, hardan eşitmisən? Dedi, elə bildim, çoxları oynayır. Bu söhbət beynimdə qaldı. Evə çatanda düşündüm, bəlkə doğrudan da bir baxım?
Maşını yudum, evə çıxdım, kompüteri açdım. Mostbet-i axtardım, sayta girdim. Çox sadə və anlaşıqlı dizaynı var idi. Qeydiyyatdan keçmək üçün bir neçə dəqiqə vaxt apardı. Ad, soyad, email, telefon. Hamısını yazdım, təsdiq etdim. Artıq üzv idim.
İlk baxışda diqqətimi slotlar çəkdi. Rəngarəng oyunlar, maraqlı mövzular. Hansını seçəcəyimi bilmirdim. "Sweet Bonanza" adlı bir slot var idi, konfetlər, meyvələr, şirniyyatlar. Çox şirin görünürdü. Onu seçdim.
Depozit etmək qərarına gəldim. 100 manat yüklədim. Düşündüm ki, bu qədər, itirsəm də vecimə deyil. Oynamağa başladım. Əvvəlcə kiçik mərclər edirdim, 2-3 manat. Bir az udurdum, bir az uduzurdum. Normal axın idi.
Təxminən bir saat oynadıqdan sonra balans 70 manat düşdü. Düşündüm ki, yəqin bu axşam şansım yoxdu. Amma birdən ekranda konfetlər parlamağa başladı. Bonus simvolları düşdü. Pulsuz fırlatmalar qazandım. 15 pulsuz fırlatma.
Hər fırlatmada bir şey olurdu. Bəzən böyük simvollar düşür, bəzən çarpanlar gəlirdi. Mən heyran-heyran baxırdım. Pulsuz fırlatmalar bitəndə balans 280 manat idi. Oturduğum yerdə sevindim. 100 manat qoymuşdum, indi 280 manat idi. 180 manat qabaqda idim.
Oynamağa davam etdim. Artıq özümə güvənim artmışdı. Mərcləri bir az böyütdüm, 5 manat, 10 manat. Bir ara balans 350 manata çatdı, sonra 300 düşdü. Mən dayanmadım. Gecə yarısına yaxın balans 500 manat oldu.
Sevindim, amma ağlıma bir sual gəldi. Bu pulu çıxara biləcəmmi? Axı nə bilim, bəlkə problem olar? İnternetdə çox oxumuşam, insanlar pul çıxara bilmir deyə şikayət edirlər. Bir az narahat oldum.
Dərhal Google-da axtarış etməyə başladım. "como retirar dinero de mostbet " yazdım. İspan dilində idi, amma tərcümə etdim - Mostbet-dən pul necə çıxarılır? Müxtəlif mənbələrdə məlumatlar oxudum. Forumlarda insanlar yazırdı ki, pul çıxarmaq çox sadədir, sadəcə bir neçə addım atmaq lazımdır. Bir qaydada oxudum ki, əvvəl hesabı təsdiqləmək lazımdır.
Sayta qayıtdım, şəxsi məlumatlarımı tam doldurdum. Şəxsiyyət vəsiqəmin şəklini çəkdim, göndərdim. Təxminən 15 dəqiqə sonra təsdiq gəldi. Rahat nəfəs aldım. İndi pul çıxara bilərdim.
Pul çıxarma bölməsinə keçdim. 450 manat çıxartmaq üçün əmr verdim, 50 manatı oyunda saxlamaq istədim. Gözləməyə başladım. Yazırdı ki, 24 saata qədər kartınıza köçürüləcək.
O gecə yata bilmədim. Hər saat telefona baxırdım, gəlibmi, gəlibmi? Səhər tezdən oyandım, yenə baxdım - yox idi. İşə getdim, günorta fasiləsində yenə baxdım - yox. Axşam evə qayıdanda bank tətbiqinə baxdım - 450 manat gəlmişdi.
Sevincdən nə edəcəyimi bilmədim. Yenə Google-da "como retirar dinero de mostbet" yazdım, bu dəfə öz təcrübəmi paylaşmaq üçün bir forumda yazı yazdım. Dedim, narahat olmayın, pul çıxarmaq işləyir, sadəcə səbr lazımdır.
O qazandığım pulla nə etdim? Əvvəlcə anama 200 manat verdim. Çox sevindi, ağladı az qala. Dedim, ana, bu sənin payın. Qalan pulla özümə yeni qulaqlıq aldım, bir də anama gözəl bir şal. Qalanını da kənara qoydum.
Bu hadisədən sonra müntəzəm oynamağa başladım. Həftədə bir-iki dəfə girirəm, 50-100 manat yükləyirəm. Bəzən uduram, bəzən uduzuram. Amma bir şeyi yaxşı öyrəndim - pul çıxarmaq vaxt aparır, amma mütləq gəlir. İlk dəfə narahat olmuşdum, indi isə rahatam.
Bir neçə həftə sonra yenə böyük uduş qazandım. Bu dəfə 350 manat idi. Yenə "como retirar dinero de mostbet" yazıb axtarmadım, çünki artıq qaydaları bilirdim. Birbaşa pul çıxarma əmri verdim, iki gün sonra pul kartıma gəldi.
İndi düşünürəm ki, ən önəmli şey təcrübədir. İlk dəfə hər şey qorxulu görünür, amma sonra öyrəşirsən. Mostbet-də pul çıxarmaq sadədir, təhlükəsizdir, vaxtında gəlir. Mən beş dəfədən çox pul çıxarmışam, heç vaxt problem yaşamamışam.
Bir dostum soruşdu, qorxmursan pulunu ala bilməyəcəksən? Dedim, yox. Əvvəl mən də qorxurdum, indi yox. Hər şey qaydasındadır. Sən də cəhd et, görəcəksən.
O ilk gecəni heç vaxt unutmaram. Konfetlər, rənglər, musiqi və birdən-birə gələn uduş. Və ən əsası, o ilk pul çıxarma təcrübəsi. İndi hər dəfə Mostbet-ə girəndə o gecəni xatırlayıram və gülümsəyirəm. Həyat gözəldir.
|
|
|