To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyĉ pe³nħ wersjê tematu, kliknij TUTAJ
Forum lubla.pl
FORUM MIESZKAÑCÓW LUBLI

Hydepark - Mostbet

shaylynred - Dzisiaj 12:53
Temat postu: Mostbet
İşim gereksə gecə növbələrinə qalmağı. Həmin həftə növbə mənə düşmüşdü. Axşam saat 8-də başlayırdım, səhər 4-ə kimi işləyirdim. İşimin özü çətin deyil, amma gecə saatlarında bəzən elə bir boşluq olur ki, saatlar keçmək bilmir. Mən təhlükəsizlik işçisiyəm. Böyük bir ofis binasında gecə növbəsində tək otururam. Kameralara baxıram, vaxtaşırı gəzirəm. Əsas işim odur ki, hər şey qaydasında olsun. Amma gecənin bir yarısı, heç kim olmayanda, vaxt keçirmək ən böyük problemdir.

O gecə də belə idi. Saat 2-ni keçmişdi. Bütün işlərimi görmüşdüm, kameraları yoxlamışdım, hesabatları yazmışdım. İndi sadəcə oturub səhəri gözləmək qalmışdı. Telefonu əlimə aldım. Videolara baxdım, xəbərləri oxudum, sosial şəbəkələri fırlatdım. Hamısı qurtardı. Yenə də vaxt keçmirdi.

Həmin vaxt iş yoldaşım Rəşid mənə mesaj yazdı. O da başqa obyektdə gecə növbəsində idi. Söhbət etməyə başladıq. Dedim, "Rəşid, bu gecə heç keçmir". O da dedi, "sən hələ oyunlara baxmırsan?". Mən dedim, "nə oyunu?". Rəşid bir az danışdı, dedi ki, bəzən onlayn oyunlara girir, vaxt keçir, bəzən də qazanır. Mənə bir saytın adını verdi. Dedi, "orada qeydiyyat sadədi, bonuslar da var".

Maraqlandım. Axtardım, tapdım. Qeydiyyatdan keçmək istədim, amma bir az çətinlik çəkdim. Telefon nömrəmi yazdım, təsdiqləmə kodu gəlmədi. Bir neçə dəfə təkrar etdim, alınmadı. Rəşidə yazdım, "kodu göndərmir". O dedi, "yaxşı, o zaman dəstək xidməti ilə əlaqə saxla. Onların mostbet əlaqə nömrəsi var, yaz, tez kömək edirlər".

Mən də elə etdim. Dəstək xidməti ilə əlaqə saxladım. Çox tez cavab verdilər. Problemi izah etdim, bir neçə dəqiqəyə həll etdilər. Təsdiqləmə kodu gəldi, qeydiyyatı tamamladım. Rəşid haqlı imiş – həqiqətən də köməkçi idilər.

Hesabım hazır idi. İlk depoziti qoydum. 20 manat. Düşündüm, "bu, bu gecəki yorğunluğun puludu. Əgər getsə, heç olmasa vaxt keçər". Oynamağa başladım. Əvvəlcə slotlara baxdım. Rəşid Aviator oyununu tövsiyə etmişdi. Dedim, "baxım görüm nədir". Oyunu açdım. Ekranda təyyarə uçur, rəqəm artır. Nə qədər gözləsən, o qədər çox qazanırsan, amma bir an gecikdin – hər şey itir.

İlk bir neçə turda kiçik mərclərlə oynadım. Qazandığım da oldu, uduzduğum da. Oyunun ritmini anlamağa çalışırdım. Nə vaxt çıxmaq lazımdır, təyyarə adətən hansı rəqəmdə qəzaya uğrayır. Yavaş-yavaş öyrənirdim.

Təxminən yarım saat keçmişdi. Artıq oyuna bir az da inam yaranmışdı. Mərci bir az artırdım. 1 manat qoydum. Təyyarə qalxdı. 1.2x, 1.5x, 1.8x, 2.0x. O an əlim düymədə idi. Çıxım? Bir az da gözləyim. 2.5x, 3.0x. Ürəyim döyünürdü. 3.5x, 4.0x. Düşündüm, "bəsdir". Basdım. Ekranda yazı çıxdı: "Siz qazandınız". 1 manatlıq mərc 4 manata çevrilmişdi. Az idi, amma oynamağa davam etdim.

Bir neçə tur sonra yenə mərc qoydum. Bu dəfə 2 manat. Təyyarə yenə qalxdı. 1.5x, 2.0x, 2.5x. Çıxdım. 5 manat qazandım. Balansım artıq 30 manatı keçmişdi. Düşündüm, "bu gecə yaxşı gedir".

Sonra bir turda mərci 3 manata qaldırdım. Təyyarə qalxdı. 1.2x, 1.5x, 1.8x, 2.0x, 2.5x, 3.0x. O an əlim düymədə idi. "Çıx, çıx" deyə öz-özümə səslənirdim. 3.5x, 4.0x. Basdım. 12 manat qazandım. Balansım 42 manat olmuşdu. Gülümsədim. Gecə növbəsinin yorğunluğu birdən yox olmuşdu.

Həmin gecə daha oynamadım. Balansda qalan pulu çıxartdım. Bir neçə dəqiqəyə kartıma gəldi. Səhər növbə bitəndə evə getdim. Yolda fikirləşdim: "20 manatla başlamışdım, 42 manatla bitirdim. Üstəlik gecə keçdi, yorğunluğumu unutdum". Evə gələndə arvad hələ yatmamışdı. Dedim, "bu gün səhər yeməyini mən alıram". Ona sevdiyi xəmiri aldım, özümə də qəhvə. O gün həmin xəmirin dadı ayrı idi.

Həmin hadisədən sonra mən hərdən gecə növbələrində həmin platformaya girirəm. Amma qaydalarım dəqiqdir. Heç vaxt itirməyə hazır olmadığım pulu qoymuram. Və hər dəfə giriş edəndə o gecəni xatırlayıram. Necə yorğun bir gecə növbəsində, sadəcə vaxt keçirmək üçün girib, bir az qazandım. Amma ən vacibi, mən oynamağın həzzini aldım, həyəcanın məni udmasına izin vermədim.

İndi Rəşidlə hər gecə növbəsində söhbət edəndə, o gecəni xatırlayırıq. Gü lürük. Deyir, "sən dəstək xidməti olmasa, qeydiyyatdan keçə bilməzdin". Mən də deyirəm, "əlaqə nömrəsi olmasa, bu hekayə olmazdı". Və həqiqətən də, bəzən ən kiçik bir kömək, ən böyük sevincə yol aça bilir. Mənim üçün o gecə belə oldu. Və indi hər dəfə mostbet əlaqə nömrəsi ilə bağlı bir şey eşidəndə, o gecəni və o xəmirin dadını xatırlayıram. Gecə növbələri artıq o qədər də çətin deyil. Çünki bilirəm ki, həyatda hər an gözlənilməz bir sevinc gətirə bilər. Sadəcə gözlərini açıq saxlamaq lazımdır.