Hydepark - Wybór łóżka dla nastoletniej córki
Amadeio - Dzisiaj 17:35 Temat postu: Wybór łóżka dla nastoletniej córki Dzień dobry, mam nadzieję, że trafiam w dobre miejsce z moim problemem. Planujemy z mężem remont pokoju naszej piętnastoletniej córki i utknęliśmy na etapie wyboru strefy wypoczynkowej. Córka chce koniecznie jasne, najlepiej białe meble, bo naczytała się na blogach o optycznym powiększaniu wnętrz. Mi z kolei zależy przede wszystkim na tym, żeby to było zdrowe dla jej kręgosłupa, bo spędza mnóstwo czasu przed komputerem i książkami. Oglądałam wczoraj łóżka młodzieżowe i wybór jest tak ogromny, że można dostać zawrotu głowy od samych opcji konstrukcyjnych. Zastanawiam się głównie nad stelażem, czy te elastyczne listewki gięte są lepsze od zwykłych prostych desek, bo słyszałam skrajne opinie na forach. Chcemy też, żeby łóżko miało porządne plecy, żeby ściana się nie brudziła od poduszek. Jeśli możecie polecić jakieś konkretne rozwiązania, na co patrzeć przy zakupie, żeby nie żałować wydanych pieniędzy, to będę niesamowicie wdzięczna za odzew. Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów.
|
|
|