Wysłany: Wczoraj 16:33 Od kilku dni przeglądam różne propozycje
Od kilku dni przeglądam różne propozycje gier i szukam czegoś nietypowego, co szybko przyciąga uwagę, ale nie nudzi się po kilku pierwszych rozgrywkach. Szczególnie podobają mi się gry wymagające zręczności, koncentracji oraz podejmowania decyzji pod presją czasu. Chciałbym też wiedzieć, czy taka rozgrywka jest odpowiednia dla początkujących i czy można stosunkowo szybko nauczyć się podstaw bez czytania bardzo długiej instrukcji. Co możecie polecić osobie szukającej właśnie takiego doświadczenia?
jejijr4575
Wysłany: Wczoraj 17:06
O grach przeglądarkowych mam dość proste zdanie — nie muszą być ogromne i pełne funkcji, żeby dobrze spełniały swoje zadanie. Czasem najlepsza jest właśnie krótka rozgrywka, którą można rozpocząć praktycznie od razu. W ciągu dnia mam sporo momentów, kiedy czekam na coś albo robię krótką przerwę i wtedy zdecydowanie bardziej pasuje mi szybka gra niż produkcja, przy której trzeba spędzić dwie godziny. W taki sposób trafiłem na Uncrossable Rush. Sprawdziłem ją bez większego przekonania, ale po kilku próbach zauważyłem, że zacząłem zwracać uwagę na to, jak poprawić swój poprzedni wynik. Jeżeli ktoś chce sprawdzić tę grę samodzielnie, strona znajduje się tutaj Uncrossable Rush . I właśnie takie podejście polecam — zamiast wierzyć przypadkowym opiniom, najlepiej poświęcić kilka minut i samemu ocenić mechanikę. Każdy ma przecież inne oczekiwania wobec gier. Jedni potrzebują rozbudowanej fabuły, inni wolą szybkie wyzwania, gdzie od razu wiadomo, co trzeba zrobić. Ja zdecydowanie należę do tej drugiej grupy. Podoba mi się również to, że można wrócić do gry po kilku dniach i nie trzeba przypominać sobie całej historii czy skomplikowanych zasad. Po prostu uruchamiasz, grasz i próbujesz osiągnąć trochę lepszy rezultat. Jak dla mnie jest to wystarczający powód, żeby mieć Uncrossable Rush na liście ciekawych gier online do sprawdzenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum