Strona Główna  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Wykończenie wnętrza w nowym mieszkaniu
Autor Wiadomość
Amadeio 

Wysłany: Dzisiaj 17:59   Wykończenie wnętrza w nowym mieszkaniu

Hejka, staję właśnie przed wyzwaniem umeblowania otwartej przestrzeni – salon połączony z jadalnią i aneksem. Chcę, żeby całość wyglądała spójnie, ale nie sterylnie jak z katalogu dewelopera. Zależy mi na czymś z charakterem, zwłaszcza jeśli chodzi o oświetlenie nad stół i wygodne krzesła, przy których będzie można posiedzieć dłużej ze znajomymi przy kolacji. Natrafiłem w internecie na ofertę https://cubeonline.pl/ gdzie mają sporo nowoczesnych marek i dość unikatowych projektów mebli oraz lamp. Wygląda to super na zdjęciach aranżacyjnych, ale zastanawiam się, jak to wychodzi w praktyce. Czy tutejsi forumowicze stawiają w swoich domach na unikatowy design, czy jednak przeważa u Was praktyczność i klasyka? Interesuje mnie głównie to, jak sprawdza się trwałość nowoczesnych tkanin i konstrukcji drewniano-metalowych w codziennym domowym życiu. Jeśli macie u siebie meble w podobnym klimacie, dajcie znać, jak oceniacie komfort użytkowania na co dzień i czy z perspektywy czasu wybraliście ponownie takie rozwiązania?

Odpowiedz do tematu