Wysłany: Dzisiaj 22:06 Czy ubezpieczenie psa daje właścicielowi więcej spokoju?
Poza samymi pieniędzmi zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz, czyli zwykły spokój. Kiedy ma się psa, człowiek szybko zaczyna traktować go jak część rodziny i raczej nie chce myśleć o tym, że w nagłej sytuacji decyzja o leczeniu może zależeć od stanu konta. W teorii posiadanie dodatkowego zabezpieczenia brzmi więc całkiem sensownie, ale chciałbym wiedzieć, czy w rzeczywistości też można na to tak patrzeć. Ostatnio czytam między innymi o ubezpieczenie psa online i zachęcam zainteresowanych tematem do sprawdzenia strony oraz zapoznania się z ofertą, bo można wtedy samemu ocenić, czy takie rozwiązanie wygląda sensownie. Ja jeszcze jestem przed decyzją i próbuję zebrać różne opinie, zamiast wybierać pierwszą opcję. Czy osoby, które zdecydowały się ubezpieczyć swojego psa, rzeczywiście czują dzięki temu większy spokój? A może po pewnym czasie przestaje się o polisie pamiętać i nie robi ona większej różnicy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum