Forum lubla.pl Strona Główna Forum lubla.pl
FORUM MIESZKAŃCÓW LUBLI

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Olejek CBD
Autor Wiadomość
orima 

Wysłany: 2021-04-28, 22:18   Olejek CBD

Dzień dobry, mam do was pytanie. Czy to prawda, że można sobie kupić tu olej konopny https://cannabilove.pl/produkty/olejek-cbd/ ? No w sensie taki prawdziwy, z konopi? Jak on działa na nasze zdrowie i samopoczucie?

Franek018 
Franek018

Wysłany: 2025-02-16, 17:46   

Tak szczerze to nie wiem, jak to działa - pierwszy raz to widzę na oczy, ale bardzo mnie to zainteresowało. Poczytałem trochęo tym CBD i potencjalne efekty prezentująsię bardzo ciekawie. Z pewnością rozważę zakup takiego środka. Jak na razie zastanawiam się, czy nie przydałaby mi się może Kroplówka silnie oczyszczająca - trochę zaniedbywałem swoje zdrowie ostatnimi czasy i może warto byłoby oczyścić organizm z toksyn i tak dalej. Na pewno skonsultuję to ze sprawdzonym lekarzem i myślę, że jeśli komuśpodobają się efekty stosowania CBD, to powinien też zainteresować się takimi kroplówkami.

marek448 

Wysłany: 2025-03-13, 19:45   

Sklep ekologiczny onlinezezdrową żywnością,kosmetykami naturalnymiorazproduktami zero waste to https://www.nagramy.pl/ jeśli chcecie kupować tylko eko produkty i wspierać naszą planetę to koniecznie sprawdźcie na oferty. Macie tam szeroki wybór i atrakcyjne cent. Zachęcam bo sama tam zamawiam.

Odpowiedz do tematu