Wysłany: 2025-11-23, 12:53 Aplikacja Parimatch czy wersja mobilna strony
Jeśli ktoś gra głównie z telefonu, to moim zdaniem warto ogarnąć od razu normalny dostęp przez Париматч вход , a potem zdecydować, czy zostać przy przeglądarce, czy zainstalować apkę. Ja zaczynałem od mobilnej wersji strony i działało to okej – kupony da się stawiać, live też śmiga, ale przy dłuższym graniu trochę męczyło mnie ciągłe przeładowywanie i logowanie.
Po instalacji aplikacji jest wygodniej: szybkie logowanie, powiadomienia o ważnych meczach i promocjach, mniej przypadkowych wylogowań. Do tego wszystko jest trochę szybciej niż w przeglądarce, co przy live zakładach jednak robi różnicę. Jeśli ktoś gra od czasu do czasu, to sama strona mobilna wystarczy, ale przy częstszej grze apkę naprawdę warto przetestować – po kilku dniach trudno wrócić do zwykłego logowania przez przeglądarkę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum