|
Forum lubla.pl
FORUM MIESZKAŃCÓW LUBLI
|
Folia ochronna PPF |
Autor |
Wiadomość |
Grinar
|
Wysłany: 2025-04-24, 14:22 Folia ochronna PPF
|
|
|
Siemka. Od jakiegoś czasu szukam czegoś solidnego, co zabezpieczy własne auto przed drobnymi zarysowaniami, kamieniami spod opon oraz ogólnie tym wszystkim, co potrafi z czasem zniszczyć wygląd karoserii. Natknąłem się na studio Hills Detailing & SPA i muszę stwierdzić, że ich propozycja zrobiła na mnie dobre wrażenie. Zajmują się montażem folii ochronnych PPF – oferowane są rozmaite warianty, od zabezpieczenia tylko kluczowych części (jak lampy czy progi) po pełne oklejenie całego pojazdu. Co ciekawe, można też zdecydować się na folię z matowym wykończeniem lub nawet zmienić kolor auta bez lakierowania. Na stronie przedstawili to w dość klarowny sposób: https://hillsds.pl/folie-ochronne . Nie miałem jeszcze okazji skorzystać z ich usług, ale poważnie to rozważam. Może ktoś z was już zabezpieczał swoje auto w podobny sposób i może wyrazić swoją opinię lub coś doradzić? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,033 sekundy. Zapytań do SQL: 9
|