|
Forum lubla.pl
FORUM MIESZKAŃCÓW LUBLI
|
Sruby do produkcji przemysłowej |
Autor |
Wiadomość |
sol
|
Wysłany: 2025-04-28, 08:08 Sruby do produkcji przemysłowej
|
|
|
Hej, szukam miejsca, gdzie można zamówić większe ilości śrub do produkcji przemysłowej. Zależy mi na stałej współpracy, fajnie by było mieć szeroki wybór i rozsądne ceny. Macie jakieś sprawdzone źródła? |
|
|
|
 |
Pasti
|
Wysłany: 2025-04-28, 10:44
|
|
|
Wiesz co, jakiś czas temu też szukałem czegoś pewnego na dłuższą współpracę i trafiłem na sklep https://www.nycz.pl/kategoria/sruby. Mają naprawdę spory wybór śrub, zarówno pod kątem rodzajów, jak i wymiarów. Ceny też wyglądają sensownie, zwłaszcza jak się zamawia większe ilości. Co dla mnie ważne, mają opcję szybkich dostaw, co kilka razy naprawdę mnie uratowało. Strona jest też czytelna, więc łatwo coś znaleźć. Jeżeli zamawiasz do firmy, warto od razu kontaktować się z nimi i dogadać warunki. Wydają się elastyczni, co w biznesie się bardzo liczy. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,025 sekundy. Zapytań do SQL: 5
|