Pasti
Wysłany: 2025-06-25, 15:46 Jakie buty warto jest mieć w szafie?
Jakie buty według was warto mieć w szafie, żeby ogarnąć cały rok i różne okazje, ale bez przesady z ilością? Chciałabym ograniczyć zakupy i trochę podejść do tego bardziej minimalistycznie.
remi
Wysłany: 2025-06-26, 11:26
U mnie sprawdza się prosty zestaw: szpilki, balerinki, sandały, klapki, zimowe na obcasie i bez, adidasy i glany. I więcej mi nie potrzeba. Wszystkie regularnie wymieniam i kupuję dobrej jakości, więc długo służą. Nie mam potrzeby mieć więcej – świat będzie miał mniej problemu ze śmieciami, a ja mniej chaosu w szafie. Jak szukasz czegoś wygodnego, ale stylowego, np. na lato, to sandały na słupku są super kompromisem – eleganckie i wygodne. Tu fajny artykuł z przykładami: https://poradzimy24.pl/sandaly-na-slupku-elegancja-i-komfort-na-kazda-okazje/ – może coś Ci wpadnie w oko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum