|
Forum lubla.pl
FORUM MIESZKAŃCÓW LUBLI
|
Barco Clickshare - bezprzewodowe przesyłanie obrazu |
Autor |
Wiadomość |
Kepik
|
Wysłany: 2025-05-10, 16:06 Barco Clickshare - bezprzewodowe przesyłanie obrazu
|
|
|
Chciałbym podzielić się moimi wrażeniami związanymi z użytkowaniem Clickshare, ponieważ ostatnio miałem okazję skorzystać z tego rozwiązania w pracy i muszę stwierdzić, że zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. W skrócie – to system do bezprzewodowego przesyłania obrazu, który działa świetnie w kontekście prezentacji i wideokonferencji. Zamiast podłączać kable czy konfigurować jakieś skomplikowane ustawienia, wystarczy podpiąć niewielki dongle do komputera, a całkowity proces połączenia z ekranem odbywa się za pomocą paru kliknięć. Tylko tyle i aż tyle – bez zbędnych komplikacji. Działa to bardzo sprawnie, a jakość obrazu stoi na wysokim poziomie. Co dla mnie ważne – jest też aplikacja mobilna, toteż nie trzeba ograniczać się wyłącznie do laptopa. Uważam, że dla osób, które często prowadzą spotkania, czy to w biurze, czy online, to duża oszczędność czasu i nerwów. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,029 sekundy. Zapytań do SQL: 5
|