|
Forum lubla.pl
FORUM MIESZKAŃCÓW LUBLI
|
Як отр& |
Autor |
Wiadomość |
ann5
|
Wysłany: 2025-02-13, 18:38 Як отр&
|
|
|
Я працюю в Польщі, але у мене ще немає карти побиту. Чи можна отримати кредит тут, не маючи цього документа? Я чув, що є способи отримати фінансову допомогу навіть без нього. Які є варіанти для українців у Польщі, і чи є можливість отримати швидкий кредит для українців в Польщі без карти побиту? |
|
|
|
 |
Foxxii
|
Wysłany: 2025-02-14, 13:06
|
|
|
Навіть без карти побиту можна отримати кредит в Польщі. Багато банків та фінансових установ пропонують різні програми для іноземців, зокрема для українців. Однак умови можуть відрізнятись. Важливо мати підтвердження стабільного доходу та хорошу кредитну історію. Якщо вам потрібен швидкий кредит для українців в Польщі без карти побиту , можна звернутись до онлайн-кредиторів, які спеціалізуються на таких видах кредитування. Декілька з них навіть пропонують простіше оформлення, якщо ви є офіційно працевлаштованим в Польщі. |
|
|
|
 |
dany3
|
Wysłany: 2025-02-14, 13:54
|
|
|
Цікаво, що багато фінансових компаній зараз пропонують кредити навіть без постійного пропису або карти побиту, зокрема для людей, які тільки приїхали. Тому варто бути уважним і читати всі умови перед подачею заявки. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,027 sekundy. Zapytań do SQL: 6
|