Strona Główna  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Zdrowie
Autor Wiadomość
jurek3322

Wysłany: 2023-02-05, 09:03   Zdrowie

Jeśli chodzi o zdrowie to na pewno warto wejść na stronę zdrowotek.net . Sam wszedłem na tę stronę i dużo się dowiedziałem.

luckky

Wysłany: 2024-02-21, 16:08   

Warto wykonywać badania, szkoda tylko, że kontrolnie trzeba to robić, we własnym zakresie. Podobnie, lekarz bez kolejki na NFZ, to abstrakcja.

gg83 

Wysłany: 2024-04-28, 13:00   

Na pewno warto regularnie badać wzrok. Jest to niezwykle ważne. Jeśli zauważyliście jakieś problemy z widzeniem, to natychmiast należy udać się do specjalisty. Tutaj https://clinicadrszulc.pl/badanie-wzroku/ jest namiar na miejsce, gdzie można wykonać różnego rodzaju badania. Rozejrzyjcie się tam na spokojnie i sprawdźcie ich propozycje. Ta klinika w ofercie ma także różnego rodzaju zabiegi wykonywane przez specjalistów.

dżejla

Wysłany: 2024-11-06, 08:05   

Utrata ręki, albo nogi jest często problemem, ale pamiętajmy, że przynajmniej żyjemy i dalej możemy cieszyć się życiem, albo po prostu naszymi bliskimi. I dlatego jestem zdecydowana na to, by Wam powiedzieć, iż protezy kosmetyczne mogą pomóc z Waszymi problemami w głowie. Możecie nosić taką protezę na co dzień i psychicznie czuć się lepiej

tofik

Wysłany: 2025-01-10, 08:48   

Szukasz wydajnego spektrometru Ramana? Metrohm ma w ofercie urządzenia, które mogą Cię zainteresować. Więcej informacji znajdziesz tutaj: https://www.metrohm.com/p...ry-ramana.html. Te spektrometry oferują szybkie i precyzyjne analizy, co czyni je niezastąpionym narzędziem w badaniach chemicznych czy farmaceutycznych. Świetna opcja dla każdego laboratorium.

aleks

Wysłany: 2025-01-10, 09:28   

Panele nadłóżkowe to niezbędny element nowoczesnych placówek medycznych. Na stronie https://www.inmed.pl/ofer...ele-nadlozkowe/ znajdziesz szeroki wybór modeli dostosowanych do różnych potrzeb. Dzięki temu komfort pacjentów i personelu medycznego będzie na najwyższym poziomie.

Franek018 
Franek018

Wysłany: 2025-02-16, 00:57   

Zgadzam się z kolegą wyżej, że warto robić badania kontrolne. Szkoda, że to jeden z tych oczywistych nawyków dotyczących zdrowia, który zazwyczaj jest pomijany. Sam niestety to zaniedbywałem, ale teraz biorę się za zdrowie. Dowiedziałem sięostatnio o czymś takim, jak Kroplówka regeneracyjna i mam zamiar skorzystać z tej oferty. Co myślicie?

orima 

Wysłany: 2025-02-27, 18:46   

W niedalekiej przestrzeni zastanawiam się nad tym, jakie mogę mieć rozwiązania w kategorii na przykład chorób. Moim zdaniem warto wiedzieć, jak infekcja górnych dróg oddechowych bez gorączki się rozwija i jak jej przeciwdziałać. To przecież naprawdę dobre podejście do działania.

adam449 

Wysłany: 2025-03-21, 08:18   

Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego Centrum Medycznego Vivomed w Sosnowcu - kolagen do picia . Szczegółowe informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.

dexter

Wysłany: 2025-04-24, 08:08   

Nie każdy wie, ale badania kliniczne to podstawa wprowadzenia nowych leków na rynek. Wbijaj na https://clinicalbs.com/ – tam masz jasno rozpisane, co i jak, bez ściemy. Bierzesz udział, pomagasz innym i może akurat trafisz na terapię, która pomoże też tobie.

dżejla

Wysłany: 2025-06-15, 12:44   

Wpadła mi w oko w Biedronce woda Polaris Ph – ktoś z Was ją regularnie pije? Zastanawiam się, czy warto wprowadzić ją zamiast zwykłej mineralnej. Ma ktoś jakieś doświadczenia? Bo zainteresowało mnie to, że ma ona dobroczynny wpływ na organizm. Co wy na to?

Odpowiedz do tematu