Wysłany: 2025-02-15, 05:24 Ośrodek Szkolenia Kierowców. Nauka Jazdy Ostrołęka
Ośrodek Szkolenia Kierowców w Ostrołęce to sprawdzone miejsce dla osób, które chcą zdobyć uprawnienia do kierowania pojazdami w bezstresowej atmosferze i pod okiem doświadczonych instruktorów. Placówka oferuje kursy na różne kategorie prawa jazdy, co pozwala dostosować szkolenie do indywidualnych potrzeb kursantów. Dzięki nowoczesnej flocie pojazdów oraz profesjonalnemu podejściu, nauka przebiega efektywnie, a kursanci nabywają pewność siebie za kierownicą. Elastyczne godziny zajęć sprawiają, że można bez problemu pogodzić kurs z codziennymi obowiązkami.
Ośrodek Szkolenia Kierowców. Nauka Jazdy Ostrołęka Kat A2 A B B+E C C+E
Strona internetowa: Ośrodek Szkolenia Kierowców. Nauka Jazdy Ostrołęka Kat A2 A B B+E C C+E
Telefon: 535496197
Adres: Warszawska 48, 07-410 Ostrołęka
Poniedziałek: 08:00 - 20:00
Wtorek: 08:00 - 20:00
Środa: 08:00 - 20:00
Czwartek: 08:00 - 20:00
Piątek: 08:00 - 20:00
Sobota: 08:00 - 20:00
Niedziela: 08:00 - 20:00
Znasz może jakąś godną polecenia szkołę jazdy w Warszawie? Jest tego tyle, że już sam nie wiem, którą ofertę widziałem, a której nie. Przejrzałem już dziesiątki stron internetowych i tak szczerze dalej średnio wiem, którą szkołę jazdy mam wybrać. Teraz będę sprawdzał OSK ze strony https://www.projektprawko.pl/jazdy-doszkalajace - może zerkniesz też i się wypowiesz. Z góry dzięki za wszelką pomoc ;)
marek448
Wysłany: 2025-06-22, 22:16
Na stronie https://osk-tempo.pl/c/ znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej szkoły nauki jazdy samochodem TEMPO. Oferują spokojna atmosfera, nowoczesne podejście do nauki i możliwość indywidualnego dostosowania kursu do Twojego trybu życia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum