|
Forum lubla.pl
FORUM MIESZKAŃCÓW LUBLI
|
Toyota Yaris I |
Autor |
Wiadomość |
Grinar
|
Wysłany: 2025-04-02, 19:23 Toyota Yaris I
|
|
|
Przeglądając internet w poszukiwaniu interesujących materiałów o autach, trafiłem na bloga https://yariska.pl/ i stwierdziłem, że wypada się nim podzielić. Strona koncentruje się w głównej mierze na pierwszej generacji Yarisa, a autor przedstawia swe doświadczenia z tym pojazdem – od nabycia po codzienną eksploatację aż po różne naprawy. Co przypadło mi do gustu? Nade wszystko luźny, osobisty sposób pisania. To nie jest następny techniczny poradnik, tylko coś w rodzaju dziennika kierowcy, który rzeczywiście lubi swój samochód. Można tam znaleźć konkretne opisy awarii, wymian elementów, a nawet refleksje na temat tego, jak Yaris sprawuje się po latach. Plus za to, że pojawiają się także wątki poboczne, np. o kosztach ubezpieczenia czy ogólnej ekonomii użytkowania. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,032 sekundy. Zapytań do SQL: 10
|