Jestem bardzo zadowolony bo dowiedziałem się o sklep z rowerami . Naprawdę warto skorzystać z tej oferty.
dżejla
Wysłany: 2025-06-30, 17:07
Coraz częściej widuję kobiety na rower szosowy i zaczęło mnie to kusić. Może czas spróbować czegoś bardziej dynamicznego niż zwykły rower do miasta? No i czy warto dokonać zakupu u firmy ROMET?
Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem nowego roweru, to polecam Wam wszystkim sprawdzić stronę https://rowery-colex.pl/ , gdzie znajdziecie ofertę rowerowego sklepu internetowego Colex. Wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
Amadeio
Wysłany: 2025-12-19, 20:11
Zero przebitych dętek odkąd założyłem opony Schwalbe Marathon Plus – to mój najlepszy wybór rowerowy. Warstwa ochronna SmartGuard o grubości 5 mm radzi sobie z gwoździami i szkłem bez problemu. Po 1500 km po polskich szosach i ścieżkach ani jednego kapcia. Toczą się lekko, przyczepność na mokrym jest solidna, a bieżnik sprawdza się w lekkim terenie. Paski odblaskowe zwiększają bezpieczeństwo po zmroku. Montaż bez wysiłku, ciśnienie trzymają długo. Idealne na dojazdy do pracy czy dłuższe toury. Nabyłem je w sklepie rowerowym i wreszcie mam spokój. Jakie opony Wy montujecie na swoich rowerach?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum