|
Forum lubla.pl
FORUM MIESZKAŃCÓW LUBLI
|
Ogrzewanie małego domu |
Autor |
Wiadomość |
sol
|
Wysłany: 2025-02-19, 09:01 Ogrzewanie małego domu
|
|
|
Szukalam lupka, ale nie znalazlam. Co polecacie najbardziej ekonomicznie jesli chodzi o ogrzewanie malego domku (z 70 m max, rozwazam tez do 60 m jak z glowa zaplanowane wnetrze)), parterowy. Chodzi nie tylko o koszt inwestycji, ale i rachunkow. W domu 1 osoba. |
|
|
|
 |
Pasti
|
Wysłany: 2025-02-19, 10:06
|
|
|
Najtaniej kominek i rozprowadzenie powietrza ale i najbardziej pracochłonnie. My mamy piec na pelet. Prąd nigdy bym się nie zdecydowała, samo grzanie bojlera z wodą 100l dla 2 osób w domu kosztowało nas więcej niż ogrzewanie tego chaładanu peletem teraz. |
|
|
|
 |
marek448
|
Wysłany: 2025-02-20, 13:48
|
|
|
Sprawdźcie sobie stronę https://www.parex-kotly.com.pl/produkty/sztoker , na której znajdziecie ofertę profesjonalnej firmy Parex, która jest producentem nowoczesnych kotłów grzewczych. Jeżeli jesteście zainteresowani ich ofertą, to wszystkie informacje o niej oraz kontakt znajdziecie na stronie. |
|
|
|
 |
dżejla
|
Wysłany: 2025-03-03, 01:02
|
|
|
Jakoś to wszystko mnie nie kosztuje tyle, ile bym chciała, dlatego jestem przekonana, że warto o tym porozmawiać. Ile, waszym zdaniem, powinien kosztować porządny piec na pellet? I kolejna sprawa, czy takie https://duneko.pl/ile-kosztuje-piec-na-pellet-jak-obnizyc-ten-koszt/ rozwiązania są godne uwagi? Jestem przekonana, że warto to wspólnie przedyskutować, żeby nie wpuścić się w maliny. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,028 sekundy. Zapytań do SQL: 9
|