Pasti
Wysłany: 2026-02-16, 12:02 Jakie fajne sklepy znacie? Gdzie kupujecie?
Czy tylko ja mam wrażenie, że ostatnio w sklepach nie da się znaleźć nic fajnego do ubrania? Szukałam czegoś na wiosnę i wyszłam z pustymi rękami – fasony dziwne, tkaniny też jakieś nie takie.
remi
Wysłany: 2026-02-16, 13:01
No mi ciężko cokolwiek znaleźć bo nie podążam za modą, tylko mam swój styl, związany z subkultura
Dlatego preferuje ubrania z drugiej ręki + jest to znaczne bardziej etyczne i ekologiczne
dżejla
Wysłany: Dzisiaj 17:34
Zastanawiam się nad odświeżeniem stylu mojego partnera, szczególnie pod kątem lżejszych tkanin na cieplejsze dni. Znalazłam bardzo fajne inspiracje pod adresem https://kubenz.pl/wiosna.html i firma Kubenz wydaje się mieć teraz świetny wybór odzieży typu smart casual. Ewentualnie planuję skorzystać z propozycji tych lnianych koszul i spodni, bo wyglądają na bardzo przewiewne. Chętnie poznam Wasze opinie o jakości wykończenia ich najnowszych kolekcji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum