shaylynred
Do³±czy³: 25 Sty 2026 Posty: 11 Sk±d: USA
Wys³any: Dzisiaj 12:53 Mostbet
ݺim gereksə gecə növbələrinə qalmağı. Həmin həftə növbə mənə düºmüºdü. Axºam saat 8-də baºlayırdım, səhər 4-ə kimi iºləyirdim. ݺimin özü çətin deyil, amma gecə saatlarında bəzən elə bir boºluq olur ki, saatlar keçmək bilmir. Mən təhlükəsizlik iºçisiyəm. Böyük bir ofis binasında gecə növbəsində tək otururam. Kameralara baxıram, vaxtaºırı gəzirəm. Əsas iºim odur ki, hər ºey qaydasında olsun. Amma gecənin bir yarısı, heç kim olmayanda, vaxt keçirmək ən böyük problemdir.
O gecə də belə idi. Saat 2-ni keçmiºdi. Bütün iºlərimi görmüºdüm, kameraları yoxlamıºdım, hesabatları yazmıºdım. İndi sadəcə oturub səhəri gözləmək qalmıºdı. Telefonu əlimə aldım. Videolara baxdım, xəbərləri oxudum, sosial ºəbəkələri fırlatdım. Hamısı qurtardı. Yenə də vaxt keçmirdi.
Həmin vaxt iº yoldaºım Rəºid mənə mesaj yazdı. O da baºqa obyektdə gecə növbəsində idi. Söhbət etməyə baºladıq. Dedim, "Rəºid, bu gecə heç keçmir". O da dedi, "sən hələ oyunlara baxmırsan?". Mən dedim, "nə oyunu?". Rəºid bir az danıºdı, dedi ki, bəzən onlayn oyunlara girir, vaxt keçir, bəzən də qazanır. Mənə bir saytın adını verdi. Dedi, "orada qeydiyyat sadədi, bonuslar da var".
Maraqlandım. Axtardım, tapdım. Qeydiyyatdan keçmək istədim, amma bir az çətinlik çəkdim. Telefon nömrəmi yazdım, təsdiqləmə kodu gəlmədi. Bir neçə dəfə təkrar etdim, alınmadı. Rəºidə yazdım, "kodu göndərmir". O dedi, "yaxºı, o zaman dəstək xidməti ilə əlaqə saxla. Onların mostbet əlaqə nömrəsi var, yaz, tez kömək edirlər".
Mən də elə etdim. Dəstək xidməti ilə əlaqə saxladım. Çox tez cavab verdilər. Problemi izah etdim, bir neçə dəqiqəyə həll etdilər. Təsdiqləmə kodu gəldi, qeydiyyatı tamamladım. Rəºid haqlı imiº – həqiqətən də köməkçi idilər.
Hesabım hazır idi. İlk depoziti qoydum. 20 manat. Düºündüm, "bu, bu gecəki yorğunluğun puludu. Əgər getsə, heç olmasa vaxt keçər". Oynamağa baºladım. Əvvəlcə slotlara baxdım. Rəºid Aviator oyununu tövsiyə etmiºdi. Dedim, "baxım görüm nədir". Oyunu açdım. Ekranda təyyarə uçur, rəqəm artır. Nə qədər gözləsən, o qədər çox qazanırsan, amma bir an gecikdin – hər ºey itir.
İlk bir neçə turda kiçik mərclərlə oynadım. Qazandığım da oldu, uduzduğum da. Oyunun ritmini anlamağa çalıºırdım. Nə vaxt çıxmaq lazımdır, təyyarə adətən hansı rəqəmdə qəzaya uğrayır. Yavaº-yavaº öyrənirdim.
Təxminən yarım saat keçmiºdi. Artıq oyuna bir az da inam yaranmıºdı. Mərci bir az artırdım. 1 manat qoydum. Təyyarə qalxdı. 1.2x, 1.5x, 1.8x, 2.0x. O an əlim düymədə idi. Çıxım? Bir az da gözləyim. 2.5x, 3.0x. Ürəyim döyünürdü. 3.5x, 4.0x. Düºündüm, "bəsdir". Basdım. Ekranda yazı çıxdı: "Siz qazandınız". 1 manatlıq mərc 4 manata çevrilmiºdi. Az idi, amma oynamağa davam etdim.
Bir neçə tur sonra yenə mərc qoydum. Bu dəfə 2 manat. Təyyarə yenə qalxdı. 1.5x, 2.0x, 2.5x. Çıxdım. 5 manat qazandım. Balansım artıq 30 manatı keçmiºdi. Düºündüm, "bu gecə yaxºı gedir".
Sonra bir turda mərci 3 manata qaldırdım. Təyyarə qalxdı. 1.2x, 1.5x, 1.8x, 2.0x, 2.5x, 3.0x. O an əlim düymədə idi. "Çıx, çıx" deyə öz-özümə səslənirdim. 3.5x, 4.0x. Basdım. 12 manat qazandım. Balansım 42 manat olmuºdu. Gülümsədim. Gecə növbəsinin yorğunluğu birdən yox olmuºdu.
Həmin gecə daha oynamadım. Balansda qalan pulu çıxartdım. Bir neçə dəqiqəyə kartıma gəldi. Səhər növbə bitəndə evə getdim. Yolda fikirləºdim: "20 manatla baºlamıºdım, 42 manatla bitirdim. Üstəlik gecə keçdi, yorğunluğumu unutdum". Evə gələndə arvad hələ yatmamıºdı. Dedim, "bu gün səhər yeməyini mən alıram". Ona sevdiyi xəmiri aldım, özümə də qəhvə. O gün həmin xəmirin dadı ayrı idi.
Həmin hadisədən sonra mən hərdən gecə növbələrində həmin platformaya girirəm. Amma qaydalarım dəqiqdir. Heç vaxt itirməyə hazır olmadığım pulu qoymuram. Və hər dəfə giriº edəndə o gecəni xatırlayıram. Necə yorğun bir gecə növbəsində, sadəcə vaxt keçirmək üçün girib, bir az qazandım. Amma ən vacibi, mən oynamağın həzzini aldım, həyəcanın məni udmasına izin vermədim.
İndi Rəºidlə hər gecə növbəsində söhbət edəndə, o gecəni xatırlayırıq. Gü lürük. Deyir, "sən dəstək xidməti olmasa, qeydiyyatdan keçə bilməzdin". Mən də deyirəm, "əlaqə nömrəsi olmasa, bu hekayə olmazdı". Və həqiqətən də, bəzən ən kiçik bir kömək, ən böyük sevincə yol aça bilir. Mənim üçün o gecə belə oldu. Və indi hər dəfə mostbet əlaqə nömrəsi ilə bağlı bir ºey eºidəndə, o gecəni və o xəmirin dadını xatırlayıram. Gecə növbələri artıq o qədər də çətin deyil. Çünki bilirəm ki, həyatda hər an gözlənilməz bir sevinc gətirə bilər. Sadəcə gözlərini açıq saxlamaq lazımdır.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum