Wysłany: Wczoraj 20:34 Czy kamizelki patrolowe mają sens poza służbą?
Zastanawiam się ostatnio nad różnymi elementami wyposażenia, które na co dzień kojarzą się głównie ze służbami, ale mogą mieć też inne zastosowania. Wpadł mi w oko temat kamizelek patrolowych i zacząłem się zastanawiać, czy to nie jest coś bardziej uniwersalnego, niż się wydaje. W końcu taka kamizelka ma sporo kieszeni, wygląda na solidną i chyba jest zaprojektowana z myślą o wygodzie podczas ruchu. Trafiłem przy okazji na kamizelki patrolowe i pomyślałem, że może warto je chociaż sprawdzić, bo oferta wygląda całkiem ciekawie. Co o tym myślicie? Czy ktoś z Was brał pod uwagę taki zakup do zastosowań bardziej „cywilnych”? Zastanawia mnie, czy to tylko ciekawostka, czy faktycznie coś praktycznego, np. na wypady w teren albo do pracy, gdzie trzeba mieć wszystko pod ręką.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum