Strona Główna  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Ile macie butów
Autor Wiadomość
Pasti 

Wysłany: 2026-01-05, 11:00   Ile macie butów

Hej dziewczyny ile macie par butów? Ja mam ponad 30, mąż uważa, ze to zbyt dużo ;)

anitaja

Wysłany: 2026-01-05, 14:45   

Pojęcie „za dużo butów” nie istnieje. Mam więcej niż 30. Niektóre mają ładne pare lat ale dalej są klasycznym wzorem i można je zawsze założyć. Samych letnich sandałów mam chyba z 8-9. Buty to miłość
Jeśli chciałabyś uzupełnić buty w szafie polecam stronę polskiego producenta:
https://lamanti.pl

Znajdziesz tutaj spory wybór :)

dżejla

Wysłany: 2026-04-30, 22:09   

Dziewczyny, czy Wasze małe też tak kochają brokat i róż? Moja panna nie założy nic innego, więc szukam kompromisu między jej gustem a zdrowiem stóp. Te buciki dla dziewczynek wydają się złotym środkiem – są urocze, a przy tym wyglądają na dobrze wyprofilowane. Miałyście może okazję testować ich wytrzymałość na placu zabaw? Będę wdzięczna za info, czy łatwo się je czyści, bo przy dziecięcej energii to u nas podstawa!

Amadeio 

Wysłany: Dzisiaj 19:21   

Hejka! Właśnie skończyłam przeglądać nowości na ten sezon i powiem Wam, że trendy są w tym roku mega ciekawe. Dużo boho, ale też sporo sportowego vibe'u w stylu lat 90. Jeśli szukacie czegoś kobiecego, to zerknijcie na bon podarunkowy na buty damskie i dodatki. Mają tam teraz genialne kowbojki, które idealnie pasują do zwiewnych sukienek. Ja osobiście łączę takie rzeczy z cięższymi butami, więc często zaglądam też tam, gdzie są kupony promocyjne na odzież sportową i sneakersy. Moim zdaniem fajnie jest przełamać taką bardzo dziewczęcą stylizację jakimiś mocnymi Air Maxami czy bluzą oversize. W JD często trafiają się fajne exclusive'y, których nie ma w innych sklepach, więc warto polować na zniżki. Jakie są Wasze ulubione połączenia na wiosnę? Stawiacie na totalny luz czy jednak coś bardziej eleganckiego? Ja się nie mogę zdecydować, więc kupuję jedno i drugie, byle tylko kody rabatowe działały!

Odpowiedz do tematu