Strona Główna  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Sprawdzone marki z luźnymi ciuchami
Autor Wiadomość
Estezio 

Wysłany: Dzisiaj 10:27   Sprawdzone marki z luźnymi ciuchami

Siema, muszę trochę odświeżyć szafę przed wyjazdem i szukam czegoś luźnego, ale nie całkiem sportowego. Trafiłem w sieci na jedną markę z odzieżą codzienną i te ich bawełniane koszulki czy chinosy wyglądają całkiem spoko na zdjęciach. Zamawiał ktoś tam ostatnio i może powiedzieć, jak z jakością materiałów po praniu? Nie chciałbym, żeby wszystko się skurczyło po pierwszym razie, a potrzebuję czegoś sprawdzonego na co dzień.

Amadeio 

Wysłany: Dzisiaj 10:39   

Mam od nich kilka rzeczy, głównie t-shirty, jedną bluzę z kapturem i lnianą koszulę na lato. Moim zdaniem jakość jest naprawdę w porządku, bawełna jest grubsza i nic się nie wyciąga w praniu, więc pod tym względem możesz śmiało zamawiać. Styl mają taki typowo miejski, idealny jeśli nie lubisz sztywnych ubrań, a chcesz wyglądać schludnie. Sam kupowałem u nich kurtkę przejściową w tamtym miesiącu i nosi się super. Jak będziesz składał zamówienie, to poszukaj sobie wcześniej zniżek w sieci, bo można sporo urwać z ceny regularnej. Zerknij na ekupon na casualową modę dla mężczyzn, bo tam co chwilę wrzucają jakieś aktywne kody promocyjne albo info o darmowej dostawie. Zazwyczaj udaje się zgarnąć parę dych rabatu, zwłaszcza jak bierzesz coś z nowej kolekcji albo robisz większe zakupy. Moim zdaniem warto sprawdzić, bo po co przepłacać, skoro te kody wiszą ogólnodostępne.

Odpowiedz do tematu