|
Forum lubla.pl
FORUM MIESZKAŃCÓW LUBLI
|
Pomysł na biznes |
Autor |
Wiadomość |
sol
|
Wysłany: 2024-07-01, 12:18 Pomysł na biznes
|
|
|
Czy macie jakiś pomysl na biznes? Posiadam własny niewielki lokal i zastanawiam się co w nim otworzyć. Co ma szansę aby wypalić? |
|
|
|
|
Pasti
|
Wysłany: 2024-07-01, 14:03
|
|
|
Jest kilka opcji, w zależności od tego, co choć trochę będzie się pokrywało z Twoimi wartościami. Bo musisz być spójna. W przeciwnym razie ludzie Cię nie kupią, nawet jeśli będziesz robić cuda.
W lokalu dobrze jest też wprowadzić płatności bezgotówkowe https://polskabezgotowkowa.pl/ Z uwagi na to, ze coraz więcej osób płaci kartą. I zamontować terminal płatniczy.
Kilka informacji jest na stronie. |
|
|
|
|
dżejla
|
Wysłany: 2024-11-04, 04:49
|
|
|
Moja znajoma zastanawia się nad przygotowaniem konkretnego działania w zakresie mojej obsługi i firmy, dlatego jestem zdania, że naprawdę warto pomyśleć o tym, by niektóre narzędzia wprowadzać w firmie. Sama sprawdzam jakie akcesoria do kolektora danych mogę kupić, bo to urządzonko, choć małe i sprytne, często się przydaje w firmie. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,029 sekundy. Zapytań do SQL: 4
|