|
Forum lubla.pl
FORUM MIESZKAŃCÓW LUBLI
|
Przyjaciele doradzili mi przestudiowanie arkanów losu |
Autor |
Wiadomość |
saloce8684
|
Wysłany: 2025-01-30, 21:42 Przyjaciele doradzili mi przestudiowanie arkanów losu
|
|
|
Przyjaciele doradzili mi przestudiowanie arkanów losu, mówią, że może to dać wiele odpowiedzi. Postanowiłem spróbować, ale nie wiem, którą stronę wybrać - jest zbyt wiele informacji i trudno zrozumieć, co naprawdę działa. Może ktoś już znalazł dobre źródło i może podzielić się linkiem? |
|
|
|
 |
keyehij474
|
Wysłany: 2025-01-30, 22:04
|
|
|
Cześć, Jeśli szukasz źródła, w którym możesz szczegółowo poznać swoje przeznaczenie poprzez arkana, mogę polecić świetną stronę https://destinynums.com/pl/ Tam przeprowadzają pełną analizę na podstawie daty urodzenia, ujawniają ukryte zdolności, wskazują lekcje karmiczne. Ta analiza bardzo mi pomogła, zdałem sobie sprawę, w których sferach życia czekam na sukces, a gdzie muszę podjąć wysiłek. Teraz żyję bardziej świadomie i wiem, gdzie iść dalej! |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,031 sekundy. Zapytań do SQL: 4
|