|
Forum lubla.pl
FORUM MIESZKAŃCÓW LUBLI
|
rolet z poliwęglanu |
Autor |
Wiadomość |
jamescrook
|
Wysłany: 2025-05-25, 23:26 rolet z poliwęglanu
|
|
|
Zastanawiam się nad montażem przezroczystych rolet z poliwęglanu i trafiłem na ofertę. Czy ktoś z Was miał z nimi do czynienia? Jak sprawdzają się w praktyce – czy faktycznie dobrze chronią przed wiatrem i deszczem, a jednocześnie nie ograniczają widoczności? Będę wdzięczny za opinie i wszelkie wskazówki dotyczące montażu i użytkowania! |
|
|
|
 |
katewilson
|
Wysłany: 2025-05-26, 21:43
|
|
|
Świetnie chronią przed wiatrem i opadami, a przy tym nie ograniczają widoczności – w słoneczne dni wpada naturalne światło, co było dla mnie dużym plusem. Używam ich na tarasie, ale wiem, że sprawdzają się też w lokalach usługowych. Zamawiałem przez https://alu-market.pl/prozori-roleti-z-polikarbonatu – duży wybór, profesjonalna obsługa i montaż przebiegł bez problemów. Warto tylko dobrze dopasować wymiary i upewnić się, że mocowania są odpowiednio zabezpieczone – wtedy rolety są praktycznie bezobsługowe. |
|
|
|
 |
natalie183
|
Wysłany: 2025-05-26, 22:14
|
|
|
To może trochę inna opcja niż rolety, ale również zapewnia ochronę przed deszczem i wiatrem, a przy tym wygląda bardzo nowocześnie. Widoczność jest całkowicie zachowana, a w razie potrzeby można szybko otworzyć całość i stworzyć otwartą przestrzeń. Montaż był droższy, ale efekt końcowy zdecydowanie wart swojej ceny – szczególnie jeśli zależy Ci na estetyce i długiej trwałości. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 9
|