Marianna33
Wysłany: 2025-11-12, 13:29 Ocet jabłkowy na odchudzanie
Czy pijecie>
Jak Wasz organizm to znosi?
Pasti
Wysłany: 2025-11-12, 15:35
Pije od listopada ocet jabłkowy, musiałam szybko bo do lutego zbic hemoglobine glikowana ,w lutym miałam operację bariatryczna, a wynik byl 8.8, więc anestezjolog nie wyrazilby zgody...sam doktor mi podpowiedział ,żeby poczytać o occie jabłkowym , dieta, rzuciłam fajki, wszelkie uzywki i przez 3 mc wynik spadł do 6.6...doktor byl bardzo zadowolony...i ja tez. Ocet pije do dziś, przez słomkę oczywiście, żeby oszczędzać zęby, nie codziennie ale pije...
marek448
Wysłany: 2025-11-22, 11:00
Zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę https://persona.pl/porady/fakty-i-mity-dotyczace-leczenia-kanalowego/ , na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego gabinetu stomatologicznego Persona w Poznaniu. Jeśli ktoś szuka stomatologa, który pracuje spokojnie, dokładnie i nie robi zamieszania, to naprawdę warto tam zajrzeć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum