Wysłany: 2025-06-05, 23:39 Kreatywne sposoby na organizację i odświeżenie garderoby
Czasami wystarczy kilka prostych trików, by spojrzeć na swoją szafę z zupełnie nowej perspektywy. Dzięki poradom z modnadziewczyna.pl/ łatwiej wprowadzić porządek i odkryć zapomniane ubrania, które można wykorzystać w ciekawych stylizacjach. Praktyczne wskazówki dotyczące przechowywania i pielęgnacji ubrań sprawią, że garderoba stanie się źródłem nieustającej inspiracji.
dżejla
Wysłany: Dzisiaj 12:01
Słuchajcie, mam do Was pytanie o dopasowanie garnituru. Mój brat upiera się przy modelu, który moim zdaniem jest na niego za duży w ramionach, a on twierdzi, że „musi mieć luz”. Znalazłam mu taki poradnik: https://kubenz.pl/rozmiar-garnituru, gdzie jest czarno na białym napisane, jak powinna leżeć marynarka i jakiej długości powinny być nogawki. Czy Wasi panowie dają sobie przetłumaczyć takie kwestie, czy sami wiedzą „najlepiej”? Ten tekst to super ściąga, żeby uniknąć efektu garnituru po starszym bracie. ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum