orima
Wysłany: 2022-12-04, 16:43 Szkolenia
Cześć, zainteresowały mnie szkolenia biznesowe i powiem Wam, że jednak szkolenie z komunikacji w biznesie jest dla mnie najważniejsze. Dlatego mam nadzieję, że mi coś poradzicie, podpowiecie, bo jak wiadomo, sama nie mogę też się na wszystkim znać. No i dlatego Wasze wsparcie będzie mi naprawdę potrzebne.
dżejla
Wysłany: 2025-01-09, 00:14
Skoro szukacie dla siebie szkolenia i to z zakresu beauty, to warto
tutaj postawić na firmę https://akademiaurody.com.pl/ - ponieważ tam możecie zapisać się na najróżniejsze kursy z zakresu kosmetyki, czy nawet medyny estetycznej. Zobaczcie sami, ponieważ jest tutaj z czego wybierać... Ja sama jeszcze nie wiem na co się zdecydować?
Pierwsze kroki w roli managera często kończą się chaosem, jeśli ktoś nie ma przygotowania. Jeśli chcecie zobaczyć szczegóły to zajrzyjcie tutaj: https://www.humanskills.p...t-time-manager/ Szkolenie First Time Manager uczy podstaw zarządzania, komunikacji i pracy z zespołem. To dobre wsparcie na start.
Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie Polskie Centrum Badań i Certyfikacji - iso 50001 , które zajmuje się certyfikacją, badaniami i oceną zgodności, a także prowadzeniem szkoleń. To firma z długoletnią historią, która oferuje kompleksowe podejście, nie tylko same certyfikaty, ale też badania i szkolenia.
dżejla
Wysłany: 2026-05-27, 21:36
Praca w biurze zaczyna mnie już trochę nużyć i szukam pomysłu na własny biznes związany z dbaniem o wygląd. Natrafiłam na ciekawy kurs medycyny estetycznej dla początkujących i myślę, że to świetna baza do startu od zera. Placówka Provoque organizuje to na bardzo jasnych warunkach. Sama ewentualnie planuję skorzystać, bo zależy mi na solidnej wiedzy pod okiem specjalistów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum