Hej! Prowadzę małą firmę kosmetyczną i szukam nowego dostawcy opakowań, który będzie miał szeroki wybór słoiczków i butelek. znalazłam stronę https://omegaplastics.pl/opakowania-kosmetyczne/ i ich asortyment wygląda naprawdę obiecująco. Czy ktoś z Was korzystał już z ich usług i może podzielić się opiniami? Szczególnie interesują mnie opakowania szklane i plastikowe do kremów oraz serum, najlepiej z możliwością personalizacji. będę wdzięczna za każdą podpowiedź i doświadczenie!
marek448
I ja się podłączę do tematu opakowań, tylko trochę od strony wysyłki. Przy kosmetykach fajnie sprawdzają się też dobrze dopasowane kartony, bo słoiczki i butelki są wtedy lepiej zabezpieczone i nie przemieszczają się w paczce. Ja zamawiam opakowania w Vertibox, to firma, która oferuje opakowania z nadrukiem Kraków i jestem zadowolona, bo można dobrać konkretny wymiar, zamówić kartony z nadrukiem logo, a do delikatniejszych produktów także kratownice albo inne wkładki. Dzięki temu przesyłka wygląda estetycznie i jednocześnie jest dobrze zabezpieczona.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum