Hej, moja najlepsza przyjaciółka wychodzi za mąż i szukam czegoś wyjątkowego na prezent ślubny. Zastanawiam się czy voucher do spa na prezent bydgoszcz będzie odpowiedni czy może jest to zbyt mało elegancki upominek na taką okazję? chciałabym żeby mogła sie zrelaksować po całym stresie związanym z organizacją wesela. Czy któraś z Was dawała taki prezent młodej parze i jak został przyjety?
dżejla
Wysłany: Wczoraj 17:32
Powoli zaczynam rozglądać się za kreacją na nasz ślub, bo uroczystość już w przyszłym roku, a chciałabym znaleźć coś, w czym będę czuć się w pełni swobodnie i kobieco. Szukam kroju, który ładnie podkreśli atuty sylwetki, nie krępując przy tym ruchów podczas tańca. Wpadła mi w oko zwiewna suknia ślubna plus size i bardzo spodobało mi się to lekkie podejście do mody ślubnej. Marka Suknie Boho ma wyjątkowo urokliwe projekty, więc planuję umówić się do nich na przymiarki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum