Wysłany: 2026-08-27, 23:08 Czy warto mieć bazową garderobę
Koncepcja bazowej garderoby jest ciekawa szczególnie dla osób, które mają dużo ubrań, a mimo tego często nie wiedzą, co założyć. Kilkanaście dobrze dobranych elementów może pozwolić stworzyć zaskakująco wiele zestawów. Nie trzeba przy tym trzymać się sztywnej listy rzeczy, ponieważ baza powinna odpowiadać indywidualnemu trybowi życia. Osoba pracująca w biurze będzie potrzebowała czegoś innego niż ktoś pracujący głównie z domu. W poszukiwaniu inspiracji dotyczących codziennego stylu przydatnym miejscem może okazać się ExtraSzpilki.pl. Najważniejsze, aby podstawowe ubrania rzeczywiście były regularnie używane, dobrze ze sobą współgrały i dawały możliwość łatwego urozmaicania stroju dodatkami.
dżejla
Wysłany: 2026-10-04, 18:43
Zastanawiam się już powoli nad kompletowaniem garderoby na cieplejsze dni i szukam czegoś wygodnego na co dzień. Trafiłam na Spodenki damskie i mocno rozważam zakup, ale zawsze mam spore obawy co do długości nogawek. Bardzo nie lubię, gdy materiał podwija się podczas chodzenia albo wpija w udach. Ciekawi mnie, jak układa się tkanina i czy rozmiarówka ładnie trzyma wymiary podane w tabeli. Zamawiała któraś z Was stamtąd spodenki?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum