|
Forum lubla.pl
FORUM MIESZKAŃCÓW LUBLI
|
Filtr wody w domu |
Autor |
Wiadomość |
Mattti09
|
Wysłany: 2021-12-14, 23:28 Filtr wody w domu
|
|
|
Hej, planuje właśnie remont łazienki w moim domu i zastanawiam sie czy nie założyć do niej filtra wody - sąsiad polecał mi xiaomi filtr wody. Czy ktoś z Was miał może możliwość przetestowania takiego filtra? Co jaki czas należy wymieniać w nim wkład? |
|
|
|
|
patrykk
|
|
|
|
|
zuzannaa
|
|
|
|
|
Franek018
Franek018
|
Wysłany: 2024-09-08, 19:37
|
|
|
Nie wiedziałem, że xiaomi ma w ofercie filtr wody. To chyba jakieśnowe urządzenie. Przecież oni robili kiedyś tylko telefony, potem słuchawki i inne akcesoria, a teraz robią nawet filtry wody? Mają rozmach trzeba przyznać. Słyszałem, że nawet mają swój samochód. Na pewno mamy tutaj trochęosób, które zastanawiają się nad zakupem filtrów do wody. Myślę, że przyda Wam się artykuł ze strony https://finansowe-abc.pl/czy-filtry-do-wody-sie-oplacaja, który powinien Was przekonać do zakupu filtra. Sprawdźcie sami. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,022 sekundy. Zapytań do SQL: 8
|