Forum lubla.pl Strona Główna Forum lubla.pl
FORUM MIESZKAŃCÓW LUBLI

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
montaż klimatyzacji Rzeszów
Autor Wiadomość
patrykk 

Wysłany: 2024-04-11, 08:13   montaż klimatyzacji Rzeszów

Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszych usług, które gwarantują profesjonalizm, wysoką jakość oraz pełną satysfakcję klienta. Nasza oferta jest elastyczna i dostosowana do różnorodnych potrzeb, niezależnie od rodzaju obiektu czy specyficznych wymagań.
Aby zapoznać się z pełną ofertą klimatyzacji w Rzeszowie, serdecznie zapraszamy na naszą stronę internetową Energores pod adresem: https://energores.pl/oferta/klimatyzacja-rzeszow-oferta/. Zapraszamy także do odwiedzenia naszego biura przy ul. Rejtana 10a w Rzeszowie lub do kontaktu pod numerem telefonu 602388115. W przypadku dodatkowych pytań jesteśmy do Państwa dyspozycji.

sol

Wysłany: 2024-09-12, 08:46   

Witam, nie wiem gdzie przeznaczyć miejsce na agregat do klimatyzacji.. Przy tarasie i sypialni myślicie ze by przeszkadzał? Na kostce czy lepiej powiesić?

Pasti 

Wysłany: 2024-09-12, 11:33   

Jeśli chcesz także ogrzewać nim zimą, to nie rób na ścianie bo zawsze coś słychać (ja właśnie zmieniam na grunt). Jeśli tylko do chłodzenia....to kwesti dostępu serwisowego.
Ogólnie mogę od siebie dać namiar na firme, która zajmuje się montażem klimy i wszystko powinni Ci dobrać:
https://klimatyzacja-rzeszow.pl/
Działają w Rzeszowie.

Odpowiedz do tematu