|
Forum lubla.pl
FORUM MIESZKAŃCÓW LUBLI
|
Ciekawe miejsce w sieci dla kobiet |
Autor |
Wiadomość |
Kepik
|
Wysłany: 2025-05-30, 13:25 Ciekawe miejsce w sieci dla kobiet
|
|
|
W ostatnim czasie trafiłam na witrynę https://kobiecyplus.pl/ i naprawdę bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Jeżeli lubicie treści dotyczące codzienności kobiet – zdrowia psychicznego, relacji międzyludzkich, emocji, pielęgnacji czy rozwoju osobistego – to zdecydowanie warto tam zajrzeć. Artykuły są napisane prostym, zrozumiałym językiem, a jednocześnie poruszają ważne tematy, które często się pomija albo traktowane zbyt powierzchownie. Podoba mi się, że nie ma tam nachalnych reklam ani sztucznego "coachingu", tylko realne spojrzenie na różne aspekty życia. Można tam odnaleźć zarówno przydatne wskazówki, jak i bardziej refleksyjne teksty. Dla mnie to fajna alternatywa dla mainstreamowych serwisów dla kobiet – bardziej kameralnie, ale za to bardziej autentycznie. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,025 sekundy. Zapytań do SQL: 5
|