Forum lubla.pl Strona Główna Forum lubla.pl
FORUM MIESZKAŃCÓW LUBLI

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
jak w praktyce wygląda codzienność au pair w Stanach
Autor Wiadomość
katewilson

Wysłany: 2025-06-01, 21:58   jak w praktyce wygląda codzienność au pair w Stanach

Zastanawiam się, jak w praktyce wygląda codzienność au pair w Stanach. Wiem, że wszystko zależy od rodziny, ale może ktoś podzieli się swoim typowym planem dnia?

jamescrook

Wysłany: Wczoraj 10:24   

Po południu znów byłam z dziećmi: odbiór ze szkoły, zabawa, odrabianie lekcji, wspólna kolacja. Wieczorem miałam już wolne, chyba że rodzice potrzebowali pomocy. Tydzień był zazwyczaj dość podobny, ale weekendy miałam wolne i wtedy często podróżowałam. Na blogu https://easy-travel-usa.com/blog/ znajdziesz sporo wpisów od innych au pair, które opisują swoją codzienność – fajnie pokazują, jak różne mogą być te doświadczenia w zależności od rodziny i miejsca.

natalie183

Wysłany: Wczoraj 10:58   

Codzienność au pair w moim przypadku była bardzo przewidywalna, co dawało mi poczucie stabilizacji. Zaczynałam dzień wcześnie, bo trzeba było przygotować dzieci do szkoły, a potem przez większość dnia miałam czas wolny. Mogłam wtedy pójść na kurs, spotkać się z innymi au pair albo po prostu odpocząć.

Odpowiedz do tematu