|
Forum lubla.pl
FORUM MIESZKAŃCÓW LUBLI
|
Prezent dla żony |
Autor |
Wiadomość |
zuzannaa
|
Wysłany: 2023-10-31, 14:58 Prezent dla żony
|
|
|
Dzień dobry wszystkim - szukam pomysłu na prezent dla mojej kobiety. Jakiekolwiek pomysły prócz kwiatów, czekoladek lub innych oklepanych bibelotów? Nasz związek trwa od 15 lat, dlatego szukam czegoś pomysłowego, aby ją zaskoczyć - jeśli macie jakikolwiek pomysł, entuzjastycznie posłucham;) Czy bielizną taka jak tu https://ekskluzywna.pl/bielizna-erotyczna to dobry pomysł? |
|
|
|
|
Raciek
|
Wysłany: 2024-02-02, 17:50
|
|
|
Chcę się z wami podzielić pomysłem na świetny prezent na nadchodzące Walentynki! Sądzę, że świece woskowe - https://woskowe-swiece.pl/5-walentynki z wosku pszczelego to naprawdę interesująca opcja. Aby prezent był unikatowy, można poszaleć z różnorodnymi kształtami i rozmiarami świec. Prócz tego dodaj jakąś dedykowaną notkę lub romantyczną kartkę, by w pełni wyrazić uczucia. Tak więc, jeżeli poszukujecie prezentu na Walentynki, który nie tylko będzie wyglądał super, ale też będzie miał głębokie przesłanie, to polecam te świece woskowe. |
|
|
|
|
luckky
|
Wysłany: 2024-02-21, 16:04
|
|
|
Może coś bardziej praktycznego np. okulary? Niedługo wiosna, więc można wybrać okulary słoneczne damskie |
|
|
|
|
SylwiaMi
Sylwunia
|
Wysłany: 2024-03-21, 08:42
|
|
|
Hej! A co powiesz na biżuterię autorską? To coś oryginalnego! U nas złotnik w Ełku, tworzy takie piękne ozdoby - kolczyki, naszyjniki, pierścionki :) |
_________________ Sysia |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,034 sekundy. Zapytań do SQL: 8
|