|
Forum lubla.pl
FORUM MIESZKAŃCÓW LUBLI
|
Badania metalograficzne |
Autor |
Wiadomość |
Pasti
|
Wysłany: 2021-09-02, 06:52 Badania metalograficzne
|
|
|
Gdzie w okolicy można wykonać badania metalograficzne i jak wyglada przeprowadzenie takich testów? |
|
|
|
 |
sol
|
Wysłany: 2021-09-02, 08:19
|
|
|
Badania takie opisane są na tej stronie:
https://tenslab.pl/badania-metalograficzne
Konkretnie ich rodzaje. Z tego co wiem to nie ma w okolicy żadnego laboratorium wytrzymałościowego, w ktorym jest możliwosć wykonania takiego badania. Dałem jednak tutaj kontakt do Tenslab - jest to laboratorium w Gdańsku, w którym takie badania są wykonywane.
Polecam się z nimi skontaktować, powinni stworzyć wycenę badania. |
|
|
|
 |
dżejla
|
Wysłany: 2024-11-05, 11:01
|
|
|
Jak chodzi o badania laboratoryjne najróżniejszego typu, to podpowiem wam, że sprzęty, najróżniejsze artykuły znajdziecie u firmy Bestlabs - zobaczcie sami. Ja planuję też dokonać u nich zakupu, ponieważ potrzebuję między innymi stojak do pipet . |
|
|
|
 |
marek448
|
Wysłany: 2025-02-11, 15:52
|
|
|
Wiecie czym jest dygestorium laboratoryjne ja teraz poznałam takie urządzenia. Widziałam też bardzo ciekawą ofertę od firmy, która dostarcza taki czy inny sprzęt do laboratoriów. Jeśli tego potrzebujecie to koniecznie zgłoście się do nich a oni wam zaprojektują i wykonają meble laboratoryjne oraz dostarczą najlepsze wyposażenie. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 5
|