|
Forum lubla.pl
FORUM MIESZKAŃCÓW LUBLI
|
Agencja marketingowa Łódź |
Autor |
Wiadomość |
Retier
|
Wysłany: 2024-08-30, 11:39 Agencja marketingowa Łódź
|
|
|
Hejka! Pragnę zarekomendować agencję marketingową, z jaką miałem sposobność współpracować przez ostatnie parę miesięcy – https://michumedia.pl/ . Zgłosiłem się do nich, ponieważ potrzebowałem kompletnej strategii marketingowej dla mojej firmy, która zajmuje się sprzedażą internetową. Już po pierwszym kontakcie byłem pod wrażeniem ich profesjonalizmu i zaangażowania. Wykonywali dla mnie kampanie reklamowe w social mediach, SEO a także mailingi. Efekty przerosły me oczekiwania – znacząco wzrosła liczba wyświetleń na stronie, jak i również współczynnik konwersji. Poza tym, zawsze miałem możliwość liczyć na ich pomoc i bezproblemowy kontakt, jak pojawiły się zapytania czy wątpliwości. Podsumowując, agencja marketingowa Łódź to firma, której można zaufać. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,023 sekundy. Zapytań do SQL: 8
|