|
Forum lubla.pl
FORUM MIESZKAŃCÓW LUBLI
|
Przemek Jurek Trener Personalny Lublin |
Autor |
Wiadomość |
Mixon
|
Wysłany: 2024-04-14, 03:41 Przemek Jurek Trener Personalny Lublin
|
|
|
Zapewniamy Cię kompleksowym wsparciem na drodze do lepszej formy i zdrowia! Jestem Przemek Jurek, doświadczony trener personalny z Lublina, gotowy pomóc Ci w osiągnięciu Twoich celów fitnessowych.
Jako Trener Personalny Lublin, oferuję spersonalizowane podejście do treningu, dopasowane do Twoich potrzeb i oczekiwań. Moje wieloletnie doświadczenie pozwala mi skutecznie pomagać w poprawie samopoczucia i osiąganiu wymarzonej sylwetki.
Współpracuję również z wykwalifikowanym dietetykiem i dietetykiem klinicznym, aby zapewnić Ci kompleksową opiekę nad Twoją dietą i zdrowiem.
Zapraszam do odwiedzenia naszej witryny internetowej przemekjurek.pl, gdzie znajdziesz więcej informacji o naszych usługach oraz możliwość umówienia się na konsultację. Możesz też skontaktować się ze mną telefonicznie pod numerem +48 572 413 764. Jesteśmy dostępni od poniedziałku do niedzieli w godzinach od 7:00 do 22:00.
Z Przemkiem Jurkiem Trenerem Personalnym Lublin osiągniesz swoje cele fitnessowe szybciej i skuteczniej niż się spodziewasz! Przemek Jurek Trener Personalny Lublin |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,025 sekundy. Zapytań do SQL: 8
|